Er du tynn i håret?

Ikke noe problem! Viviere tilbyr det ultimate produktet for deg som er tynn i håret og vil helst slippe å bære tupé. Vivieres hårfibrer er basert på naturlige og elektrostatiske bomullsfibrer som enkelt festes i håret og motvirker tynt hår på en effektiv og diskré måte. Å slippe å være tynn i håret har aldri vært enklere! For å beskrive Vivieres hårfibrer på en enkel måte, kan man si at de fungerer som en sminke for deg som er tynn i håret. Produktet påføres raskt og enkelt og er ikke vanskeligere å påføre enn hårvoks eller gelé. På mindre enn ett minutt kan du ved hjelp av Viviere slippe å være tynn i håret!

Slipp å være tynn i håret med Viviere

  • En boks Viviere Hårfibrer holder i ca. to måneder for deg som er tynn i håret. Den kan holde lengre for deg som bruker produktet for å skjule din ettervekst.
  • Kombinerer du Vivere Hårfibrer med Viviere Boosting Spray garanterer vi deg at du kommer til å glemme at du har vært tynn i håret.
  • Uansett om du er tynn i håret på grunn av en sykdom, eller av genetiske årsaker, kommer du mest sannsynlig aldri til å slutte å bruke Viviere Hårfibrer etter at du har prøvd det.
  • Vi tilbyr et komplett startpakke for deg som enkelt vil komme i gang med Viviere. Kjöp det her og slipp å være tynn i håret fremover!
Viviere tilbyr en moderne løsning for deg som er tynn i håret. Ingen operasjoner, ingen tupé, ikke noe unødvendig arbeid. Bare naturlige bomullsfibrer som er enkle å påføre og enkle å vaske ut. Dessuten merkes dem ikke i det hele tatt. De verken klistrer seg fast eller setter seg under neglene. Når de sitter i håret, kommer de garantert til å oppfattes som en naturlig del av deg og ditt hår. De sitter fast helt til du vasker de ut.

Kontakt oss for å vite mer

Felt med * er obligatoriske