Alopecia Areata

Viviere kan hjelpe deg mot håravfall

Har du problemer med alopecia Areata? Viviere er spesialist på hårtap og tilbyr effektiv behandling mot alle typer håravfall. Med over 20 års samlet erfaring sikrer vi optimale resultater – hver gang. Velkommen hos Viviere.

Kan ha negative konsekvenser for hverdagen

Sliter du med alopecia Areata? Viviere er spesialist på alopecia Areata og andre typer håravfall. Mange som plages av alopecia Areata opplever at det har omfattende konsekvenser for hverdagen. For noen kan alopecia Areata være starten på en depresjon. Mange menn og kvinner slutter med sosiale aktiviteter, gjemmer seg bak hatter, unngår å bli fotografert, eller til og med unngår å se seg selv i speilet. Vi har sett folk forandre hele sin livsstil, fordi de er flaue over sitt håravfall.

Vi tilbyr effektive løsninger

Har du problemer med alopecia areata kan Viviere ta effektivt hånd om ditt håravfall takket være nyutviklede metoder. Disse metodene kan ikke oppdages, de er permanente og gjøres uten noen form for kirurgi. Viviere tilbyr den mest effektive behandlingen for alle former for håravfall – fra naturlig tynnhårete, androgen alopeci, alopecia areata, mannlig og kvinnelig håravfall, hormonelle hårtap eller hårtap som følge av rusmisbruk, medisinsk behandling eller traumer.

For oss er høy kundeservice helt naturlig

Fordi alopecia areata ofte oppleves som plagsomt sørger vi for å etablere god kontakt med våre kunder slik at de føler seg godt tilpass i forbindelse med behandlingen. Vi har omfattende ekspertise innen alopecia areata og stor faglig stolthet som sikrer optimale resultater – hver gang. Vi mener at behandling mot alopecia areata skal være et tilbud for folk flest, så derfor fører vi en prispolitikk som gjør våre behandlinger tilgjengelige for de fleste budsjetter. Har du spørsmål vedrørende alopecia areata og våre behandlinger er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Viviere.